beljat's FotoPages

By: beljat photography

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]
Friday, 16-May-2008 01:26 Email | Share | | Bookmark
Selamat pengantin baru Azura & Salleh

Thanks 2 Azura yang menghired aku sbg OP pada hari kejadian. Pasangan yang paling open pernah aku jumpe sepanjang aku menceburi dunia wedding nih... hope korang berbahagia sampai keakhir hayat...







Friday, 2-May-2008 01:23 Email | Share | | Bookmark
Kids Potraiture n Sunset at Putrajaya

Pada cuti pekerja semalam aku berkesempatan untuk melakukan aktiviti bersama2 voiceless, helmi n lagi sorang budak aku xhengat name dia... kami cuba mencari subjek untuk CSPS punye eksesais iaitu kids potraiture. walaupun petang 2 agak susah nak dptkan subjek nasib baik voiceless bawak model kenit 2 org. adik amar namenya seingat aku...






lepas tu try plak ambil gambar sunset... best!




ni mamat helmi


ni mamat voiceless


ni mamat aku



Monday, 21-Apr-2008 02:46 Email | Share | | Bookmark
Menerjah Angkasa








Friday, 4-Apr-2008 09:34 Email | Share | | Bookmark
Sembahyang itu tiang agama



Kelihatan sekumpulan murid sekolah rendah sedang kusyuk bersembahyang bersama2 di masjid pulau melaka. gambar ni aku sempat rakam ketika buat outdoor bro mozabas. aku sukekan flow budak2 nih... daripada berdiri, rukuk sehingga sujud... seingat aku mase gambar ni diambil sekitar pukul 5.30 ptg...


Tuesday, 1-Apr-2008 02:04 Email | Share | | Bookmark
Norli bte Talip

awek: Assalamualaikum bang, saye budak praktikal nak daftar masuk.
aku: Wsalam... budak baru eh... blajar ktne?
awek: ILP bang...
aku: wooo ILP... ni ambik course ape nih? jalan mesin cetak ke?
awek: ambik grafik bang... mesin xlarat nak suruh dia jalan... berat bang...
aku: mak aih... ganaz betol...
awek: biase je...

ni r saat pertama kali aku mengenali dia... mase tu aku kire junior graphic designer la kat situ... kawan punyen kawan punye kawan skali tersangkut daa... ingat lagi first time gi dating (mase tu tgh ayat2 lagik) aku bawak dia naik moto sampai terlanggar kon tepi jalan... ADUH!! la ni dah jadik bini aku... semoga aku dan dia bahagia sampai ke akhir nyawa... amin...




[<<  <  [1]  2  3  4  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net